ЛЕТО 2020 - ГРЦИЈА
Ioli Village 3* - Pefkohori - Промо Ценовник до 31.12

За резервации направени до 31.12.19
Цените се со вклучен попуст за Рани Резервации

Минимум Престој

 3

 3

 3

 3

 3

Вид на сместување

Услуга

Структура

01.05.20-31.05.20

01.06.20-30.06.20

01.07.20-31.08.20

01.09.20-30.09.20

01.10.20-31.10.20

Apartment Room - 

RR

2Ad

28.6

42.9

61.6

42.9

28.6

Apartment Room - 

RR

2Ad+1ad

31.9

47.3

66

47.3

31.9

Apartment Room - 

RR

2Ad+1ad+1ch(0-4)

31.9

47.3

66

47.3

31.9

Apartment Room - 

RR

2Ad+1ad+1ch(5-12)

31.9

47.3

66

47.3

31.9

Apartment Room - 

RR

2Ad+1ch(0-4)

28.6

42.9

61.6

42.9

28.6

Apartment Room - 

RR

2Ad+1ch(5-12)

28.6

42.9

61.6

42.9

28.6

Apartment Room - 

RR

2Ad+2ad

35.2

50.6

71.5

50.6

35.2

Apartment Room - 

RR

2Ad+2ch(0-4)

28.6

42.9

61.6

42.9

28.6

Apartment Room - 

RR

2Ad+2ch(0-4)(5-12)

28.6

42.9

61.6

42.9

28.6

Apartment Room - 

RR

2Ad+2ch(5-12)

28.6

42.9

61.6

42.9

28.6

Apartment Room - Without A/C

RR

2Ad

20.9

35.2

51.7

35.2

20.9

Apartment Room - Without A/C

RR

2Ad+1ad

24.2

38.5

57.2

38.5

24.2

Apartment Room - Without A/C

RR

2Ad+1ad+1ch(0-4)

24.2

38.5

57.2

38.5

24.2

Apartment Room - Without A/C

RR

2Ad+1ad+1ch(5-12)

24.2

38.5

57.2

38.5

24.2

Apartment Room - Without A/C

RR

2Ad+1ch(0-4)

20.9

35.2

51.7

35.2

20.9

Apartment Room - Without A/C

RR

2Ad+1ch(5-12)

20.9

35.2

51.7

35.2

20.9

Apartment Room - Without A/C

RR

2Ad+2ad

26.4

42.9

61.6

42.9

26.4

Apartment Room - Without A/C

RR

2Ad+2ch(0-4)

20.9

35.2

51.7

35.2

20.9

Apartment Room - Without A/C

RR

2Ad+2ch(0-4)(5-12)

20.9

35.2

51.7

35.2

20.9

Apartment Room - Without A/C

RR

2Ad+2ch(5-12)

20.9

35.2

51.7

35.2

20.9

Apartment Room - 

BB

2Ad

40.7

55

73.7

55

40.7

Apartment Room - 

BB

2Ad+1ad

49.5

64.9

84.7

64.9

49.5

Apartment Room - 

BB

2Ad+1ad+1ch(0-4)

49.5

64.9

84.7

64.9

49.5

Apartment Room - 

BB

2Ad+1ad+1ch(5-12)

53.9

69.3

88

69.3

53.9

Apartment Room - 

BB

2Ad+1ch(0-4)

40.7

55

73.7

55

40.7

Apartment Room - 

BB

2Ad+1ch(5-12)

45.1

59.4

77

59.4

45.1

Apartment Room - 

BB

2Ad+2ad

59.4

74.8

95.7

74.8

59.4

Apartment Room - 

BB

2Ad+2ch(0-4)

40.7

55

73.7

55

40.7

Apartment Room - 

BB

2Ad+2ch(0-4)(5-12)

45.1

59.4

77

59.4

45.1

Apartment Room - 

BB

2Ad+2ch(5-12)

49.5

62.7

81.4

62.7

49.5

Apartment Room - Without A/C

BB

2Ad

33

47.3

63.8

47.3

33

Apartment Room - Without A/C

BB

2Ad+1ad

41.8

57.2

74.8

57.2

41.8

Apartment Room - Without A/C

BB

2Ad+1ad+1ch(0-4)

41.8

57.2

74.8

57.2

41.8

Apartment Room - Without A/C

BB

2Ad+1ad+1ch(5-12)

46.2

61.6

79.2

61.6

46.2

Apartment Room - Without A/C

BB

2Ad+1ch(0-4)

33

47.3

63.8

47.3

33

Apartment Room - Without A/C

BB

2Ad+1ch(5-12)

37.4

50.6

68.2

50.6

37.4

Apartment Room - Without A/C

BB

2Ad+2ad

50.6

67.1

86.9

67.1

50.6

Apartment Room - Without A/C

BB

2Ad+2ch(0-4)

33

47.3

63.8

47.3

33

Apartment Room - Without A/C

BB

2Ad+2ch(0-4)(5-12)

37.4

50.6

68.2

50.6

37.4

Apartment Room - Without A/C

BB

2Ad+2ch(5-12)

40.7

55

72.6

55

40.7

Apartment Room - 

HB

2Ad

61.6

74.8

93.5

74.8

61.6

Apartment Room - 

HB

2Ad+1ad

80.3

95.7

114.4

95.7

80.3

Apartment Room - 

HB

2Ad+1ad+1ch(0-4)

80.3

95.7

114.4

95.7

80.3

Apartment Room - 

HB

2Ad+1ad+1ch(5-12)

88

103.4

123.2

103.4

88

Apartment Room - 

HB

2Ad+1ch(0-4)

61.6

74.8

93.5

74.8

61.6

Apartment Room - 

HB

2Ad+1ch(5-12)

69.3

83.6

101.2

83.6

69.3

Apartment Room - 

HB

2Ad+2ad

99

115.5

136.4

115.5

99

Apartment Room - 

HB

2Ad+2ch(0-4)

61.6

74.8

93.5

74.8

61.6

Apartment Room - 

HB

2Ad+2ch(0-4)(5-12)

69.3

83.6

101.2

83.6

69.3

Apartment Room - 

HB

2Ad+2ch(5-12)

77

91.3

110

91.3

77

Apartment Room - Without A/C

HB

2Ad

52.8

67.1

84.7

67.1

52.8

Apartment Room - Without A/C

HB

2Ad+1ad

72.6

86.9

105.6

86.9

72.6

Apartment Room - Without A/C

HB

2Ad+1ad+1ch(0-4)

72.6

86.9

105.6

86.9

72.6

Apartment Room - Without A/C

HB

2Ad+1ad+1ch(5-12)

80.3

95.7

113.3

95.7

80.3

Apartment Room - Without A/C

HB

2Ad+1ch(0-4)

52.8

67.1

84.7

67.1

52.8

Apartment Room - Without A/C

HB

2Ad+1ch(5-12)

61.6

74.8

92.4

74.8

61.6

Apartment Room - Without A/C

HB

2Ad+2ad

91.3

107.8

126.5

107.8

91.3

Apartment Room - Without A/C

HB

2Ad+2ch(0-4)

52.8

67.1

84.7

67.1

52.8

Apartment Room - Without A/C

HB

2Ad+2ch(0-4)(5-12)

61.6

74.8

92.4

74.8

61.6

Apartment Room - Without A/C

HB

2Ad+2ch(5-12)

69.3

83.6

100.1

83.6

69.3

Apartment Room - 

AL

2Ad

93.5

107.8

125.4

107.8

93.5

Apartment Room - 

AL

2Ad+1ad

128.7

144.1

162.8

144.1

128.7

Apartment Room - 

AL

2Ad+1ad+1ch(0-4)

128.7

144.1

162.8

144.1

128.7

Apartment Room - 

AL

2Ad+1ad+1ch(5 - 12)

145.2

160.6

179.3

160.6

145.2

Apartment Room - 

AL

2Ad+1ch(0-4)

93.5

107.8

125.4

107.8

93.5

Apartment Room - 

AL

2Ad+1ch(5-12)

110

123.2

141.9

123.2

110

Apartment Room - 

AL

2Ad+2ad

163.9

180.4

200.2

180.4

163.9

Apartment Room - 

AL

2Ad+2ch(0-4)

93.5

107.8

125.4

107.8

93.5

Apartment Room - 

AL

2Ad+2ch(0-4)(5-12)

110

123.2

141.9

123.2

110

Apartment Room - 

AL

2Ad+2ch(5-12)

125.4

139.7

158.4

139.7

125.4

Apartment Room - Without A/C

AL

2Ad

85.8

99

116.6

99

85.8

Apartment Room - Without A/C

AL

2Ad+1ad

121

136.4

154

136.4

121

Apartment Room - Without A/C

AL

2Ad+1ad+1ch(0-4)

121

136.4

154

136.4

121

Apartment Room - Without A/C

AL

2Ad+1ad+1ch(5-12)

136.4

151.8

170.5

151.8

136.4

Apartment Room - Without A/C

AL

2Ad+1ch(0-4)

85.8

99

116.6

99

85.8

Apartment Room - Without A/C

AL

2Ad+1ch(5-12)

101.2

115.5

133.1

115.5

101.2

Apartment Room - Without A/C

AL

2Ad+2ad

156.2

172.7

191.4

172.7

156.2

Apartment Room - Without A/C

AL

2Ad+2ch(0-4)

85.8

99

116.6

99

85.8

Apartment Room - Without A/C

AL

2Ad+2ch(0-4)(5-12)

101.2

115.5

133.1

115.5

101.2

Apartment Room - Without A/C

AL

2Ad+2ch(5-12)

117.7

132

148.5

132

117.7

Цените се дадени по соба на ноќ, изразени во евра

Услови за плаќање:

 • Резервации со специјални понуди - уплата 100% до 5 работни денови после датумот на креирање на резервацијата;
 • Early Booking резервации - уплата 50% до 5 дена по завршувањето на Early Booking понудата (пример ако понудата е за резервации направени до 31.01 - уплата 50% до 05.02) остатокот се доплаќа до 21 ден пред пристигнување;
 • За резервации со помалку од 21 ден разлика помеѓу денот на креирање и денот на пристигнување потребна е уплата 100% до 24 часа после потврда;
 • За резервации со ист датум на креирање и датум на пристигнување (од денес) или наредниот ден (од утре) потребна е уплата 100% до 2 часа после потврда.

*Валидно за хотелите на барање - освен ако не се наведени различни услови за плаќање.

Изнoсот на таксите е следен:

 • 5* хотели: 4 € по соба на ноќ;
 • 4* хотели: 3 € по соба на ноќ;
 • 3* хотели: 1.5 € по соба на ноќ;
 • 1 & 2* хотели: 0.5 € по соба на ноќ;
 • 1 & 2 key апартмани: 0.25 € по соба на ноќ;
 • 3 key апартмани: 0.5 € по соба на ноќ;
 • 4 key апартмани: 1 € по соба на ноќ;

Важно:

Хотелите го задржуваат правото да не ги сместат гостите кои нема да ја платат оваа такса.

Забелешка:

Хотелските соби може да варираат во големина и дизајн, па сместувањето во собите од сликите не е загарантирано. Хотелите имаат право да ја променат својата политика на обезбедените услуги (за дополнителни трошоци / бесплатно). Искрено се извинуваме за какви било несогласувања.