ЛЕТО 2020 - ГРЦИЈА
Sunny Beach - Flamingo 4*
Flamingo 4*

early booking попусти

20 % за резервации до 29.02

15 % за резервации до 31.03

10 % за резервации до 30.04

цените се дадени по соба на ноќ, услуга All Inclusive light

цените се изразени во евра, плаќање во денари по курс 1 еур = 62 мкд

http://www.flamingo-sunnybeach.biz

CH = ДЕТЕ 2-12,99

FLAMINGO 4*

20.05-09.06
08.09-30.09

10.06-02.07
25.08-07.09

03.07-24.08

DBL STANDARd / AI Light

29,43 €

35,97 €

42,51 €

SGL

29,43 €

43,60 €

54,50 €

1AD+1CH

44,15 €

53,96 €

63,77 €

1AD+2CH

58,86 €

71,94 €

85,02 €

1AD+3CH

73,58 €

89,93 €

106,28 €

2AD

58,86 €

71,94 €

85,02 €

2AD+1CH

58,86 €

71,94 €

85,02 €

2AD+2CH

73,58 €

89,93 €

106,28 €

3AD

82,40 €

100,72 €

119,03 €